Badeværelser

Når der skal være styr på VVS’en

Badeværelser

VVS på badeværelser

VVS-installationerne på badeværelser og i vådrum stiller høje krav til både kvalitet og sikkerhed. Hos Hr. Jensen har vi mange års erfaring ved at håndtere alt VVS vedrørende badeværelser.

Vi har mange års erfaring og har gennem tiden opbygget en bred vifte af kompetencer indenfor VVS-installationer i vådrum. Gennem vores netværk af samarbejdspartnere har vi ofte varetaget underentreprisen ved både renovering og nybyg af badeværelser.

Vi kan for eksempel hjælpe med:

  • Levering og montering af sanitet
  • Gulvvarme
  • Radiatorer
  • Bad og afløb

Står du med et badeværelsesprojekt og skal have en professionel og erfaren VVS’er med på opgaven? Så tag fat i Hr. Jensen VVS.

Vi har et tæt samarbejde med Crone Renovering, og sammen kan vi tilbyde totalløsninger på badeværelser.

Kontakt os allerede idag

Levering og montering af sanitet

Vi har et koncept vi kalder for leveret og monteret. Det betyder i alt sin enkelthed at vi leverer, monterer og bortskaffer sanitet på badeværelser. Skal du bruge et nyt toilet til dit badeværelsesprojekt, kan vi derfor stå for leveringen og monteringen. Det er nemt og det er effektivt.

Gennem vores underleverandører har vi også mulighed for at levere armaturer, håndvaske, badeværelsesmøbler og lignende. Vi vægter fleksibilitet højt og trækker gerne på vores netværk for at kunne tilbyde dig den helt perfekte løsning – hver gang.

Kontakt os for indledende dialog

Har du behov for professionel hjælp, så står vi klar til at hjælpe med VVS på badeværelser og i vådrum. Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 31 40 14 53, skriv til hr.jensenvvs@gmail.com eller udfyld fomularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for et tilbud