Varmepumper

Levering og montering i Næstved og omegn

Varmepumper

VVS’er til montering af varmepumpe

Varmepumper har af gode grunde oplevet en stigning i popularitet, i de seneste år – både blandt private og i erhvervsbyggerier.

Det har de blandt andet fordi det er en billig og effektiv opvarmningskilde, der kan bruges som enkeltstående varmekilde eller som supplement til eksisterende (eksempelvis brændeovn eller lignende). Vælger du en varmepumpe som opvarmningskilde får du blandt andet:

  • En billig og effektiv opvarmningskilde
  • Minimal CO2 udledning

Du skåner altså miljøet samtidigt med at der er penge at spare på varmeregningen, når du benytter dig af en varmepumpe som opvarmningskilde.

Forbedre indeklimaet med en varmepumpe

Mange af de nye varmepumper kan i dag hjælpe med både at opvarmning og nedkøling af din bolig. Når den skal nedkøle fungere den lidt som en aircondition, hvilket specielt kan være behageligt i de varme sommermåneder. Derudover kan nogle modeller også forbedre dit indeklima. Metoden varierer alt efter hvilken producent du vælger, det er derfor vigtigt at du skal sætter dig grundigt ind i den enkelte model, hvis du ønsker sådan en funktion.

Kontakt os allerede idag

Levering, montering og service af varmepumper

Vi tilbyder én samlet løsning, når du skal have en varmepumpe. Vi leverer, monterer og servicerer nemlig din varmepumpe – det er nemt og det er effektivt. Vi samarbejder udelukkende med de bedste forhandlere, så vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste og nyeste løsninger, hvor du får mest for dine penge. Vi leverer og monterer i hele Næstved og omegn.

Med mange års erfaring yder vi ligeledes kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med montering af varmepumpe, så du får en løsning, der passer til dine behov og din ejendom.

Få hjælp til installation af varmepumpe

Har du behov for hjælp til installere din kommende varmepumpe i Næstved, så tøv ikke. Kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på levering, montering og installation af varmepumpe. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 31 40 14 53 eller ved at sende en mail på hr.jensenvvs@gmail.com. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for et tilbud