VVS Næstved

Specialister fra lokalområdet

VVS Næstved

VVS hvor kunden er i fokus

Som din lokale VVS’er i Næstved bestræber vi os på at være dem du ringer til, når installationerne svigter, vandet løber eller radiatorerne ikke virker.

Derfor rykker vi altid hurtigt ud i hele Næstved og hjælper dig med enhver VVS-opgave. Vi ved at “VVS ofte er noget der haster”, da små skader hurtigt kan blive store.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Udskiftning af armaturer, batterier og radiatorer
  • Udskiftning og tilslutning af hårde hvidevarer
  • Fejlfinding og reparation af rørskader
  • Rens af afløb
  • … og meget andet

Uanset hvorfor du har brug for en VVS’er i Næstved hjælper vi. Vi lever af glade kunder, så du vil derfor opleve at blive mødt af en smilende og løsningsorienteret fagmand med dine ønsker og behov i fokus, når du ringer efter Hr. Jensen VVS.

Kontakt os allerede idag

Levering og montering

Vi tilbyder samlede løsninger inden for både sanitet, blødgøringsanlæg og varmepumper. Skal du for eksempel bruge et nyt toilet, leverer og monterer vi, og bortskaffer det gamle – og så endda til yderst fordelagtige priser. Det samme gør sig gældende for blødgøringsanlæg; er du træt af kalk på badeværelset og i kaffemaskinen, og samtidig nyde fordelene ved rent drikkevand samt formindsket vandspild, så lad Hr. Jensen levere og montere dit nye anlæg.

Vi leverer, monterer og servicerer også varmepumper, når du skal bruge en fordelagtigt, billig og klimavenlig måde at opvarme din bolig på.

Ring og få et tilbud på VVS i Næstved

Står du og skal bruge hjælp til din VVS i Næstved, så tøv endelig ikke. Kontakt os i dag og få et tilbud på lige netop din VVS opgave. Ingen VVS opgave er for store eller små, så uanset omfanget af din opgave, kan vi hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 31 40 14 53 eller på mail hr.jensenvvs@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for et tilbud

Professionel VVS-installation af din VVS’er i Næstved

Det kan være afgørende for holdbarheden og kvaliteten af dine VVS-installationer, at få hjælp af en professionel VVS’er i Næstved. Hr. Jensen VVS har den nødvendige ekspertise og erfaring til at installere, reparere og vedligeholde dine VVS-systemer. 

Ved at få hjælp af en professionel undgår du potentielle problemer som utætheder og vandskader som kan opstå ved forkert installation. En professionel installatør kan også sikre, at installationerne opfylder gældende regler og sikkerhedskrav.

Vi stræber efter at levere et godt og solidt håndværk, som kan holde mange år frem. Vi sætter en ære i at hjælpe dig igennem hele processen. Om det er en mindre VVS-installation eller en omfattende VVS-opgave, så er din VVS’er i Næstved klar til at hjælpe.