VVS Præstø

Holdbare og effektive løsninger

VVS Præstø

Din professionelle VVS i Præstø

Når varmen udebliver, toilettet løber, der kun er koldt vand i hanerne eller når afløbet er stoppet, er der brug for en VVS’er – og gerne hurtigst muligt.

Mindre skader kan hurtigt blive store, ligesom hverdagens rytme kan hurtigt blive udfordret hvis man ikke kan komme i bad eller på toilettet.

Hr. Jensen VVS rykker hurtigt ud i hele lokalområdet omkring Præstø og løser enhver udfordring dine VVS-installationer måtte give. Vi løser alle gængse opgaver inden for branchens rammer og hjælper blandt andet med:

  • Justering af vand og varme
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Montering og bortskaffelse af toiletter
  • Opsætning af varmepumper
  • Fejlfinding og reparation
  • Tilstoppede afløb

Med mange års erfaring og masser af ekspertise inden for vand, varme og sanitet, får vi hurtigt udbedret eventuelle fejl og skader. Ring til os, når du skal bruge en VVS i Præstø.

Kontakt os allerede idag

Varmepumper, toiletter og blødgøringsanlæg

Hos Hr. Jensen VVS i Præstø tilbyder vi samlede løsninger, på en række tidssvarende og moderne løsninger. Vi leverer, monterer og servicerer i hele området i og omkring Præstø. Skal du for eksempel have udskiftet dit toilet, lægger vi vejen forbi med et nyt, monterer det og afskaffer det gamle. Det samme gør sig gældende for varmepumper og blødgøringsanlæg, som er begge er tidssvarende og klimavenlige løsninger, der både giver komfort og økonomiske fordele i hverdagen.

Kontakt VVS’eren med det samme

Har du behov for hjælp til din VVS i Præstø, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver et uforpligtende tilbud på den helt rette løsning for dig og din bolig. Vi hjælper dagligt både private, erhvervskunder, foreninger og institutioner, så uanset hvor stor din opgave, kan vi være behjælpelige med at løse den. Du kan kontakte din VVS i Præstø på telefon 31 40 14 53 eller ved at sende en mail på hr.jensenvvs@gmail.com. Vi glæder os til at besøge dig.

Kontakt os for et tilbud