VVS Skælskør

Når der skal være orden i din VVS

VVS Skælskør

Din lokale VVS’er

Er afløbet stoppet? Virker varmen ikke? Løber toilettet? Ring til Hr. Jensen VVS.

Vi rykker hurtigt ude i hele området omkring Skælskør og hjælper med enhver VVS-opgave. Uanset hvilke udfordringer du oplever, er vi klar til at give en hjælpende hånd.

  • Vi hjælper typisk med:
  • Tilslutning af hårde hvidevarer
  • Udbedring af rørskader
  • Tilstoppede afløb
  • Justering af varme og vand
  • Levering og montering af toiletter
  • Opsætning af varmepumper

Vi klarer alle gængse opgaver inden for branchens rammer, og kan helt sikkert også hjælpe dig. Skal du bruge VVS i Skælskør? Så kontakt os med det samme. Vi ved at skader på VVS-installationer ofte er noget der skal udbedres hurtigst muligt, så derfor bestræber vi os altid på at kunne hjælpe dig inden for kort tid i hele Skælskør

Kontakt os allerede idag

Fagmand med speciale i sanitet og blødgøringsanlæg

Vi har specialiseret os i sanitet og blødgøringsanlæg, hvilket betyder at du som kunde er i trygge hænder, når du lader os varetage dette. Vi samarbejder kun med udvalgte leverandører af armaturer og andre komponenter, på den måde kan vi sikre, at alle dele lever op til vores høje kvalitetskrav. Skal du have installeret et nyt toilet, armatur eller blødgøringsanlæg, så tilbyder vi komplette løsninger, hvor vi står for både levering, montering og udskiftning.

Få et uforpligtende tilbud på VVS i Skælskør

Skal du bruge hjælp til din VVS i Skælskør, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så kan vi sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Vi giver også gerne et tilbud skræddersyet til lige netop din VVS opgave. Kontakt os på telefon 31 40 14 53 eller på e-mail hr.jensenvvs@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for et tilbud