VVS Vordingborg

Høj kvalitet og kundeservice

VVS Vordingborg

Når du skal bruge en lokal VVS’er

Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne få hjælp, når VVS-installationerne driller.

Hos Hr. Jensen VVS rykker vi derfor hurtigt ud i hele Vordingborg og omegn, når du skal bruge en VVS’er. Vi hjælper med alle gængse opgaver i branchen, så når toilettet løber, når radiatoren er stået af eller når der kun er koldt vand i hanerne, er hjælpen nær.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Reparation af VVS-installationer
  • Justering af vand og varme
  • Levering og montering af sanitet
  • Fejlfinding
  • Udbedring af rørskader

Ovenstående er dog blot et udpluk af de opgaver vi typisk udfører på daglig basis. Uanset hvad du skal bruge VVS’er i Vordingborg til, er vi klar til at give en hjælpende hånd.

Kontakt os allerede idag

Moderne og tidssvarende løsninger

Hos Hr. Jensen VVS ønsker vi at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de sidste nye løsninger inden for VVS. For eksempel har blødgøringsanlæg for alvor gjort sit indtog på det danske marked i den seneste årrække, da “blødt vand” har mange fordele i husstanden. Vi har derfor specialiseret os i at levere, montere og servicere blødgøringsanlæg, ligesom vi også leverer og monterer luft-til-luft varmepumper, når du skal bruge en billig og energirigtig opvarmningskilde.

Kontakt din lokale VVS’er i Vordingborg i dag

Har du brug for VVS i Vordingborg, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din VVS opgave. Vi udføre alle typer VVS opgaver, så uanset omfanget af din opgave, er vi sikre på at vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 31 40 14 53 eller ved at sende en e-mail på hr.jensenvvs@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for et tilbud